5 leuke beauty cadeau's voor Moederdag onder de 20 euro!

moederdag

Het is bijna weer zo ver. Dé tijd van het jaar om je moeder in de watten te leggen en haar te laten zien hoeveel ze voor jouw betekent. Ook al kan dit natuurlijk altijd, blijft dit natuurlijk een leuk excuus om je moeder éxtra te verwennen en luidt elk jaar weer de vraag: wat ga ik dit jaar aan haar geven?

Wij hebben voor jouw vijf beauty cadeau's op een rij gezet om je wat inspiratie te geven!

1. Coty Airspun Loose Face Powder

coty airspun loose face setting powder nederland kopen

Deze poeder is een best-seller in Amerika en is sinds recent eindelijk in Nederland en België te verkrijgen. Ondanks dat deze setting powder erg populair is op social media en onder jonge influencers, heeft deze poeder als unieke eigenschap dat het de verschijning van rimpels en fijne lijnen effectief verminderd. Daarnaast zorgt de zachte, tijdloze poeder ervoor dat je make-up de hele dag op zijn plek blijft zitten.
De Coty Airspun Loose Face Powder is verkrijgbaar voor slechts €19,95!

 

2. BH Cosmetics - Nude Blush Palette

nude blush palette moederdag bh cosmetics nederland kopen

Als er iets is wat tijdloos is in make-up, dan is het wel een blusher. Een kleurtje aan de wangen kan elke huid zoveel goed doen en met tien verschillende kleuren in één palette zal je moeder nooit meer te kort komen! Met zowel glanzende als matte texturen zijn verschillende opties mogelijk en kunnen de kleuren gecombineerd worden. De formule is gemakkelijk te blenden en op te bouwen in kleur. Een must-have om je moeder te laten stralen!

De BH Cosmetics Nude Blush Palette is verkrijgbaar voor slechts €19,95!

 

3. BH Cosmetics - Midnight City Palette

BH cosmetics kopen nederland

Een oogschaduw palette die zowel zachte, natuurlijke looks kan creëren als een avond glam. Klein en compact, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen en niet veel ruimte in beslag neemt! Deze palette heeft een spiegel, is geschikt voor alle leeftijden en hoe druk je moeder ook is, een eenvoudige ooglook is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De BH Cosmetics Midnight City Palette is verkrijgbaar voor slechts €19,95!

 

4. BH Cosmetics - Eye Essentials 7 Piece Brush Set

Bij oogschaduw horen natuurlijk oogschaduw kwasten en deze set van zeven, praktische kwasten maken het blenden van oogschaduw super gemakkelijk. Of je moeder nou een pro is in make-up of haar weg nog moet vinden, deze set is geschikt voor iedereen! 

oogschaduw kwasten goedkoop bh cosmetics make-up

De BH Cosmetics Eye Essentials is verkrijgbaar voor slechts €19,95!

 

5. BH Cosmetics - Liquid Eyeliner

Eyeliner is de perfecte manier om wat extra nadruk te leggen op de ogen, maar voor vele mensen een onmogelijke klus om goed aan te brengen. Met deze liquid eyeliner penseel is het creëren van een dunne lijn bij de ogen of een perfecte wing nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

eyeliner penceel bh cosmetics goedkoop kopen nederland

De BH Cosmetics Liquid Eyeliner is verkrijgbaar voor slechts €9,95!

 

We hopen dat deze vijf ideeën je dichterbij je moederdag beautycadeau zal brengen. Nog suggesties? Laat hieronder een reactie achter!

Let op: Voor 17:00 besteld en we versturen het pakket dezelfde dag nog. Wees er op tijd bij!


Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd